GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για τη φωτιά στο Μάτι: Το μακάβριο μυστικό που κρύβει το νεκροταφείο της Νέας Μάκρης - ΦΩΤΟ

Μία σοβαρή καταγγελία σχετικά με τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι έκανε συγγενής θύματος. Η κ. Εύα Νικολοπούλου σε ανάρτη...

Μία σοβαρή καταγγελία σχετικά με τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι έκανε συγγενής θύματος.

Η κ. Εύα Νικολοπούλου σε ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει ότι όταν πήγε την Πέμπτη στο Κοιμητήριο Νέας Μάκρης προκειμένου να τελέσει τρισάγιο στο μνήμα της μητέρας της, η οποία έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά, παρατήρησε ένα σημείο στο πλακόστρωτο που ήταν κενό και είχε σχήμα παραλληλόγραμμο που έμοιαζε με τάφο. Όπως ισχυρίζεται, ο ιερέας του νεκροταφείου την πληροφόρησε ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι θαμμένα ανθρώπινα μέλη ατόμων που απανθρακώθηκαν στη φωτιά.

“Επειδή τα γεγονότα και ο πόνος στο Μάτι δεν έχει τέλος και ξεπερνά κάθε φαντασία... Πηγαίνοντας την Πέμπτη να τελέσω τρισάγιο στον τάφο της μαμάς μου στο Κοιμητήριο Νέας Μάκρης έκανα μια...ανακάλυψη. Στο σημείο που βλέπετε, σύμφωνα με τον ιερέα του κοιμητηρίου, είναι θαμμένα μέλη απανθρακωμένων ανθρώπων εκείνης της αποφράδας ημέρας... Δεν μπορώ να περιγράψω την φρίκη που αισθάνθηκα όταν συνειδητοποίησα την αδιαφορία και την ασέβεια. Τα οστά σε λίγο θα ξεθαφτούν από την βροχή καθώς το χώμα υποχωρεί, οι καρεκλίτσες στη σκιά αποτελούν ιδανικό σημείο για ξεκούραση και κανείς δεν έβαλε έστω ένα σταυρό στα αζήτητα που δεν κατάφεραν ποτέ να συμπληρώσουν κάποιο μακάβριο παζλ... Αυτή η εικόνα προσβάλλει με έναν ακόμη τρόπο τη μνήμη των νεκρών μας”, έγραψε η κ. Νικολοπούλου.

Σε άλλη ανάρτησή της η κ. Νικολοπούλου υποστηρίζει ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας της απέστειλε email ως απάντηση στην επιστολή της στην οποία τη διαβεβαιώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία αποκατάστασης του εν λόγω σημείου προκειμένου να αποδοθούν στους νεκρούς οι δέουσες τιμές.

“Η απάντηση του Δημάρχου Μαραθώνα. Επειδή δεν μου αρέσει απλώς να δημιουργώ εντυπώσεις, επειδή η διάδοσή ψευδών αλλά εντυπωσιακών ειδήσεων μπορεί να μας κάνει πολύ μεγάλο κακό, και επειδή για κάθε θέμα πρέπει να απευθύνεσαι στον καθ'ύλην αρμόδιο αλλά και γιατί η γνώση πρέπει να μοιράζεται σημειώνω ότι: Σήμερα έλαβα mail από τον δήμαρχο Μαραθώνα κ. Τσίρκα ως απάντηση στην επιστολή μου σε σχέση με το Κοιμητήριο Νέας Μάκρης (προηγούμενη ανάρτηση). Ο κ. Τσίρκας σε αυτό δηλώνει ότι με θλίψη διάβασε το περιεχόμενο της επιστολής μου και με διαβεβαιώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία αποκατάστασης του εν λόγω σημείου προκειμένου να αποδοθούν στους νεκρούς οι δέουσες τιμές. Με αυτό τον αόριστο και ταυτόχρονα οριστικό τρόπο αποδέχεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν ταφεί ταυτοποιημένα ή μη απανθρακωμένα ανθρώπινα μέλη επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τις πληροφορίες... Ας ελπίσουμε ότι θα πράξει πραγματικά τα δέοντα αν και με εκπλήσσει το γεγονός πως από εμένα έμαθε την αλήθεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση