GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Λοιμωξιολόγοι: Εισηγούνται την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, θορύβησε τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι την Τρίτη π...

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, θορύβησε τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι την Τρίτη πραγματοποίησαν σύσκεψη προτείνοντας την επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για όλους τους κλειστούς χώρους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του OPEN, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων αποφάσισε να εισηγηθεί υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους έπειτα από σύσκεψή που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και ύστερα από τα δείγματα χαλάρωσης που παρατηρούνται.

Να σημειωθεί πως την Τρίτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 58 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να έχει ανέλθει σε 3.883. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα 28 από τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε ελέγχους που έγιναν στις πύλες εισόδου της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση