GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Το σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από τις κάμερες ασφαλείας

Τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της ΔΟΥ Κοζάνης προκαλούν σοκ. Οι εικόνες θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ και μαρτυρού...

Τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της ΔΟΥ Κοζάνης προκαλούν σοκ. Οι εικόνες θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ και μαρτυρούν τις στιγμές φρίκης που έζησαν οι υπάλληλοι της εφορίας που δέχτηκαν την επίθεση με το τσεκούρι.
Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο δράστης να μπαίνει στο κτίριο της ΔΟΥ κουβαλώντας ένα σακίδιο. Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί τι θα ακολουθήσει μέχρι που ο δράστης εισβάλει στα γραφεία και βγάζει από τον σάκο του το τσεκούρι. Αρχίζει να χτυπάει όποιον βρίσκει μπροστά του ανελέητα.
Κόσμος που αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει αρχίζει να τρέχει να ξεφύγει. Ανάμεσά τους μια γυναίκα η οποία όμως δεν προλαβαίνει καθώς πάνω στον πανικό της πέφτει πάνω σε καρέκλες και στη συνέχεια σωριάζεται στο έδαφος. Ο δράστης αρχίζει να τη χτυπάει με μένος όπου βρει και ο διάδρομος γεμίζει αίματα. Ο εφιάλτης δεν έχει τέλος μέχρι τη στιγμή που ο διευθυντής της εφορίας Ιωάννης Ποδιώτης επεμβαίνει και με τη βοήθεια άλλων δυο καταφέρνουν τελικά να τον ακινητοποιήσουν.
Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας κόβουν την ανάσα στο βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο θέμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση