GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΙΚΑΣ και αντιπολίτευση! ΚΑΛΥΨΑΝ (παρά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις) τον Καπέλιο...

Εντύπωση προκάλεσε χθες, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η δήλωση του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, ότι ζήτησ...

Εντύπωση προκάλεσε χθες, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η δήλωση του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, ότι ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη του, Βασίλη Καπέλιο, να μην μιλήσει για όσα σοβαρά τον κατηγορούν...

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πρώην αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Ματθαιόπουλου, ο Βασίλης Καπέλιος, ως αρχηγός το 2017, άφησε χωρίς εναέρια πυροσβεστικά μέσα τα Κύθηρα και τη Μάνη, με αποτέλεσμα να κατακαούν. Σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Ματθαιόπουλο, ο Βασίλης Καπέλιος το έκανε αυτό προκειμένου να “κάψει”, ως υπεύθυνο για την καταστροφή, τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννη Βασιλειάδη…

Σύμφωνα με το kalamatajournal.gr, ο περιφερειάρχης κ. Νίκας ζήτησε από τον κ. Καπέλιο να μην μιλήσει, τον ευχαρίστησε που δεν μίλησε, ενώ έκανε την εξής δήλωση: “Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Έλληνας αξιωματικός ποτέ, για ένα αστέρι ή για οτιδήποτε, να πει κάψτε το νησί, κάψτε μια περιοχή, για να μην πάρει κάποιος ένα αστέρι ή για να πάρει κάποιος άλλος”.

Επίσης ο κ. Νίκας ανέφερε ότι για την τραγωδία στο Μάτι “φταίνε τα πάντα, τα πάντα όλα που έλεγε κάποιος”, τονίζοντας ακόμα ότι το μείζον θέμα είναι ότι η χώρα είναι ανοργάνωτη.

Το θέμα έβαλε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η σύμβουλος της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος”, Ντίνα Νικολάκου, η οποία υπογράμμισε ότι για την τραγωδία στο Μάτι πρέπει να λάμψει η αλήθεια, ώστε να συνεχίσουν οι πολίτες να εμπιστεύονται το Πυροσβεστικό Σώμα. Ανέφερε ότι στο σάλο που γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το Πυροσβεστικό Σώμα εμπλέκεται το όνομα αντιπεριφερειάρχη. Σχολίασε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει θέση και θεωρεί αληθινές τις συνομιλίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στις οποίες εμπλέκεται ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Πυροσβεστικό Σώμα “στέκεται απέναντι σε καταστάσεις ανθρωποφαγίας” όπως επίσης και για το ότι “η ελληνική δικαιοσύνη πιστεύω θα απευθύνει στον καθένα τις ευθύνες που έχει”.

Σύμφωνα με το anagnostis.org, η κυρία Νικολάκου δήλωσε ότι έμεινε απολύτως ικανοποιημένη από την απάντηση του κ. Νίκα σε ό,τι αφορά στους Έλληνες αξιωματικούς και για την τόλμη του να αμφισβητήσει ευθέως όλο αυτό το «πανηγύρι» που γίνεται από την κυβέρνηση για τους Έλληνες αξιωματικούς, διότι, όπως είπε, «με κάθε κυβέρνηση, τους Έλληνες αξιωματικούς τους τιμούμε και δεν τους αμφισβητούμε».

Η φωτογραφία είναι παλαιότερη με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, την αντιδήμαρχο Ελένη Αλειφέρη και τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση