GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια δολοφονία Κύπριου στη Βρετανία

Άγρια δολοφονία 37χρονου Κύπριου διαπράχθηκε στο βόρειο Λονδίνο. Πρόκειται για τον Πήτερ Πέτρου, ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, έπει...

Άγρια δολοφονία 37χρονου Κύπριου διαπράχθηκε στο βόρειο Λονδίνο. Πρόκειται για τον Πήτερ Πέτρου, ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, έπειτα από συμπλοκή στο Kilburn High Road την Πέμπτη 16 Ιουλίου. Ο δράστης, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, τράπηκε σε φυγή. Ο άτυχος Κύπριος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Σύμφωνα με την Βρετανική Αστυνομία, ο ύποπτος περιγράφεται ως άνδρας με ύψος κοντά στο 1.83 και αθλητικό σώμα, ενώ ήταν ντυμένος με σκούρα ρούχα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Παροικιακή", η αστυνομία απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από οποιονδήποτε γνωρίζει για την υπόθεση. Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, εκτιμάται ότι ο Κύπριος είχε εμπλακεί σε καβγά με έναν άλλο άντρα έξω από γνωστό εστιατόριο στην συγκεκριμένη περιοχή.
Η αδερφή του Πήτερ ανέφερε: «Είναι ο δεύτερος φόνος για τον οποίο εμείς ως οικογένεια υποφέρουμε. Η αδερφή μας, Tracy Meade, επίσης δολοφονήθηκε το 1992 και κανείς δεν έχει καταδικαστεί. Ως οικογένεια είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την τραγωδία ξανά, ειδικά όταν ο δράστης δεν έχει συλληφθεί».
Σύμφωνα με τον ερευνητή της υπόθεσης, Darren Jones, «αυτή η ανούσια δολοφονία άφησε την οικογένεια του Πήτερ με μια αδιανόητη απώλεια. Περνάνε μια κόλαση και η ομάδα μου και εγώ διενεργούμε εντατικές εξετάσεις για να δούμε τι έγινε. Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε ενώπιον δικαιοσύνης τους υπεύθυνους. Απευθύνω κάλεσμα σε οποιοδήποτε γνωρίζει ή άκουσε κάτι για την δολοφονία να σκεφτεί τι νιώθει η οικογένεια του Πίτερ. Καμιά οικογένεια δεν αξίζει να περνάει αυτό που περνάνε τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση