GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόνι Ντεπ: Νέα μαρτυρία εκθέτει την Άμπερ Χερντ - "Αυτή ξεκινούσε τον καβγά, έπινε κάσες κρασί"

Συνεχίζεται για έβδομη ημέρα η δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου όπου εκδικάζεται η αγωγή για δυσφήμηση του Ντεπ κατά του εκδοτικο...

Συνεχίζεται για έβδομη ημέρα η δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου όπου εκδικάζεται η αγωγή για δυσφήμηση του Ντεπ κατά του εκδοτικού ομίλου της Sun. Και σήμερα, η μαρτυρία πρώην βοηθού του Χολιγουντιανού αστέρα εξέθεσε την πρώην σύζυγό του, καθώς ο Μπεν Κινγκ κατέθεσε ότι η Άμπερ Χερντ ήταν εκείνη που ξεκινούσε τους καβγάδες ενώ έπινε κάσες κρασί. Παράλληλα, ο πρώην διευθυντής ακινήτων του Τζόνι Ντεπ σημείωσε πως το ζευγάρι μάλωνε σαν σχολιαρόπαιδα. Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από τις καταστροφές που άφησαν στην έπαυλη στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2015 ο Ντεπ με τη Χερντ οι οποίοι είχαν μαλώσει άγρια με αποτέλεσμα να κοπεί μέρος του δαχτύλου του ηθοποιού.
Όπως είπε ο ίδιος, βρήκε το κομμάτι του δαχτύλου ενώ καθάριζε το χάος μετά τον καβγά όπου η Χερντ σύμφωνα με τον Ντεπ του προκάλεσε το τραύμα αφού του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα, ενώ η Χερντ υποστηρίζει ότι το έκοψε καθώς διέλυσε ένα τηλέφωνο κατά την επίθεση εναντίον της. Ωστόσο, ο Κινγκ επέδειξε μία φωτογραφία όπου υπήρχε ένα... αρτιμελές τηλέφωνο με τον βοηθό να επιμένει ότι δεν είδε τηλέφωνα σπασμένα στο σπίτι, παρά τους ισχυρισμούς της Χερντ ότι ο Ντεπ το ξερίζωσε από τον τοίχο και έκοψε το δάχτυλό του. Ο διευθυντής ακινήτων είπε ότι οι καβγάδες του ζεύγους μπορούσαν να ξεκινήσουν από πολύ χαζές αιτίες και εκείνοι θα φέρονταν σαν σχολιαρόπαιδα, υποστηρίζοντας ότι η Χερντ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική και περισσότερο επιθετική ενώ ο Ντεπ ήταν πάντα ευγενικός. Ο Κινγκ, που εργαζόταν ως διευθυντής ακινήτων του Ντεπ στην Αυστραλία, στο Λονδίνο και το Βανκούβερ, για τρεις περιόδους, μεταξύ 2014 και 2016, έδωσε αποδείξεις στο Ανώτατο Δικαστήριο το πρωί. Ο Κινγκ είπε ότι επίσης ότι η Χερντ ήταν εκείνη που εκκινούσε τους περισσότερους καβγάδες που αυτός είχε ακούσει: "Σε μια περίπτωση στο Λονδίνο, θυμάμαι, η κυρία Χερντ παραπονέθηκε ότι ο κ. Ντεπ απομάκρυνε το χέρι του από το δικό της. Ο καβγάς τότε άρχισε και κλιμακώθηκε επικίνδυνα. Είδα την κυρία Χερντ ως ανταγωνιστή. Ο κ. Ντεπ έμοιαζε πιο πρόθυμος να υποχωρήσει ή να τελειώσει τις διαφωνίες". Επίσης στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο Ντεπ προσπάθησε να γράψει με ούρα το όνομα στης Χερντ στο πάτωμα της έπαυλης στην Αυστραλία, φωνάζοντας "πρέπει να ουρήσω, είναι το σπίτι μου". Όμως ο Ντεπ υποστήριξε ότι θα είχε αποθαρρυνθεί από το να το κάνει από το δάχτυλό του που είχε διαλυθεί στο μεταξύ μέσα στο χάος και ο κ. Κινγκ σημείωσε ότι δεν παρατήρησε σημάδια ούρων όταν καθάριζε την καταστροφή μετά. Παράλληλα, ακούστηκε ότι ο Ντεπ άφηνε σημειώματα στο σπίτι τους στο Λονδίνο έπειτα από καβγάδες όπου της έγραφε "ας μην το κάνουμε ξανά αυτό, σ' αγαπώ".
Η δικηγόρος του ομίλου NGN ρώτησε τον Κινγκ για τις δηλώσεις του ότι η Χερντ έπινε δυο μπουκάλια κρασί το βράδυ και έπαιρνε και φάρμακα, όπου επιβεβαίωσε ότι έτσι ήταν ενώ επανέλαβε ότι δεν υπήρχε ξεριζωμένο τηλέφωνο από τον τοίχο ούτε ούρα στο πάτωμα, όπως ισχυρίζεται η πλευρά Χερντ. Σημείωσε ωστόσο ότι μετά το περιστατικό στην Αυστραλία όταν αυτός και η Χερντ επέστρεψαν στο Λος Άντζελες παρατήρησε αμυχές στο μπράτσο της και της συνέστησε να κατεβάσει το μανίκι για να μην φαίνονται. Υπογράμμισε πάντως ότι δεν είδε ποτέ τον Ντεπ να είναι βίαιος εναντίον της πρώην συζύγου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση