GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Κρήτη

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7) στην περιοχή του Ροδακίνου στα νότια του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να ...

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7) στην περιοχή του Ροδακίνου στα νότια του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 43χρονος εργάτης εταιρείας που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ.

Την ώρα που ο 43χρονος και οι συνεργάτες του ήταν στη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης στύλων της ΔΕΗ, ένας από αυτούς, ίσως και λόγω των έντονων ανέμων, έπεσε στο κεφάλι του και στη συνέχεια τον εκσφενδόνησε σε παρακείμενο φορτηγό.

Συνέπεια αυτού, ο 43χρονος άνδρας να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί άμεσα, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο άνδρας χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση