GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγία Σοφία - Θρασύτατος ο ιμάμης: Καταραμένοι όσοι αγγίζουν τα θεμελιώδη αγαθά και τις αξίες

Άκρως προκλητική ήταν η ομιλία του ανώτατου ιμάμη και επικεφαλής της Αρχής Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς εντός της Αγία...

Άκρως προκλητική ήταν η ομιλία του ανώτατου ιμάμη και επικεφαλής της Αρχής Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς εντός της Αγίας Σοφίας. Ο Ερμπάς υποβασταζόμενος από ένα οθωμανικό ξίφος ανέβηκε στον άμβωνα της Αγίας Σοφίας και είπε: «Η λαχτάρα του έθνους μας που είχε γίνει βαθιά πληγή τελειώνει».
Συνεχίζοντας ο Ερμπάς το κήρυγμά του υποστήριξε ότι «oι πόρτες του τζαμιού της Αγιάς Σοφιάς όπως και στα άλλα τζαμιά της χώρας θα είναι ανοιχτές για όλους τους υπηρέτες του Αλλάχ» και μάλιστα προειδοποίησε ότι «όσοι αγγίζουν τα θεμελιώδη αγαθά και τις αξίες είναι καταραμένοι».
Ενώ προς το τέλος είπε ότι «η Αγία Σοφία είναι ένας ναός του Ισλάμ, που είναι θρησκεία της ειρήνης και του ανθρωπισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση