GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάνλεϊ Τζόνσον στο Πήλιο: Τι δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω της Βουλγαρίας παρά την ισχύουσα οδηγία προς τ...

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω της Βουλγαρίας παρά την ισχύουσα οδηγία προς τους Βρετανούς να αποφεύγουν όλες τις μη απαραίτητες διεθνείς μετακινήσεις, δικαιούνταν να το κάνει, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών.

"Πρόκειται για οδηγία επομένως ο καθένας μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με την οδηγία", δήλωσε στο Sky News ο Γκραντ Σαπς. Ερωτηθείς αν ο Στάνλεϊ Τζόνσον δικαιούνταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ο Σαπς απάντησε: "Ναι, το υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας το κατέστησε σαφές. Εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία".

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάνλει ΤΖόνσον βρίσκεται από χθες στο αγαπημένο του Πήλιο και στο εξοχικό του Βίλα Ειρήνη. Μάλιστα το βράδυ βρέθηκε σε ταβέρνα για δείπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση