GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Είμαι σοκαρισμένη δυο μέρες - Δεν θα αφήσω να σπιλωθεί το όνομά μου - ΒΙΝΤΕΟ

"Εξοργιστική" χαρακτήρισε η Όλγα Γεροβασίλη τη συνομιλία που αποκάλυψε η εφημερίδα "Καθημερινή" για τη φωτιά στο ...

"Εξοργιστική" χαρακτήρισε η Όλγα Γεροβασίλη τη συνομιλία που αποκάλυψε η εφημερίδα "Καθημερινή" για τη φωτιά στο Μάτι υποστηρίζονται ότι "αξιωματικοί προσπαθούν να μπλέξουν την πολιτική ηγεσία".

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε για ακόμη μια φορά πως διαψεύδει πλήρως τα όσα ακούγονται και την αφορούν στο ηχητικό ντοκουμέντο λέγοντας ότι δε θα επέτρεπε ποτέ να γίνει συγκάλυψη ευθυνών ειδικά όταν πρόκειται για μια εθνική τραγωδία με 102 νεκρούς. "Είμαι σοκαρισμένη δυο μέρες, ο καθένας επικαλείται ό,τι θέλει" ανέφερε.

"Το πιο εξοργιστικό είναι να ακούς αξιωματικούς της πυροσβεστικής να λένε ότι κάπου θα υπάρξει φωτιά και θα εγκαταλειφθούν άνθρωποι προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους" τόνισε.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας, σημείωσε πως η εφημερίδα "μέσα στα κείμενά της κάνει αποδοχή αυτής της παρουσίασης" καθώς και ότι "είχε στα χέρια της ένα ντοκουμέντο το οποίο με ενέπλεκε με ένα τρόπο, θα μπορούσε εκ των προτέρων, αυτό λέει η δημοσιογραφική δεοντολογία, να είχε στο ίδιο φύλλο και τη δική μου άποψη" τονίζοντας ότι στη μήνυση εγκαλούνται και οι δυο συνομιλητές.

"Δεν θα αφήσω να σπιλωθεί το όνομά μου στο όνομα της οποιασδήποτε σκοπιμότητος είτε αν πρόκειται για αξιωματικούς, είτε αν πρόκειται για πολιτικούς, είτε για δημοσιογράφους" ξεκαθάρισε.

Δείτε το βίντεο

@-webkit-keyframes loading-spinner-rotate { 100% { -webkit-transform:rotate(360deg); transform:rotate(360deg); } } @keyframes loading-spinner-rotate { 100% { -webkit-transform:rotate(360deg); transform:rotate(360deg); } } @-webkit-keyframes loading-spinner-dash { 0% { stroke-dasharray: 1, 200; stroke-dashoffset: 0; } 50% { stroke-dasharray: 89, 200; stroke-dashoffset: -35px; } 100% { stroke-dasharray: 89, 200; stroke-dashoffset: -124px; } } @keyframes loading-spinner-dash { 0% { stroke-dasharray: 1, 200; stroke-dashoffset: 0; } 50% { stroke-dasharray: 89, 200; stroke-dashoffset: -35px; } 100% { stroke-dasharray: 89, 200; stroke-dashoffset: -124px; } }

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση