GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαϊμού" γιατρός: Άκουσε σε μοναστήρι για τον "χριστιανό νευροχειρουργό" που κάνει "θαύματα"

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού "μαϊμού". Επί τέσσερα χρόνια εφάρμοζε τη δήθεν αγωγή του σε μια ασθενή με ...

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού "μαϊμού". Επί τέσσερα χρόνια εφάρμοζε τη δήθεν αγωγή του σε μια ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας. Όπως είπε ο δικηγόρος της γυναίκας στον ΑΝΤ1 Αλέξης Κούγιας, ο κατηγορούμενος την ανάγκασε να διακόψει τη θεραπεία της με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή της.
Ήταν από τα τελευταία θύματα του Νίκου Κοντοστάθη. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η κοπέλα, που είχε διαγνωσθεί με σκλήρυνση κατά πλάκας σχετικά πρόσφατα, είχε διακόψει τη θεραπεία της και εφάρμοζε την αγωγή του "ψευτογιατρού" έως και πριν από έναν μήνα, όταν δηλαδή είδε τη φωτογραφία του δημοσιευμένη από τις αστυνομικές Αρχές. Σε μοναστήρι του Βόλου της μίλησαν για έναν χριστιανό νευροχειρουργό που κάνει θαύματα.
Τον συνάντησε σε γραφείο ιδιωτικής κλινικής της Αθήνας και της ζήτησε να αντικαταστήσει τα φάρμακά της με βότανα και αποστάγματα με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η πορεία της υγείας της. "Από το 2016 έως και τώρα της σταμάτησε κάθε θεραπεία, της έδινε κάτι μαντζούνια χωρίς ετικέτα, της πήρε 42.000 ευρώ" είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση