GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Dan Bilzerian: Ζαλίζει το κόστος της θαλαμηγού με την οποία έφτασε στη Μύκονο - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Μύκονο περνάει μέρος των διακοπών του ο Dan Bilzerian. Ο βασιλιάς του Instagram έφτασε στο νησί των Ανέμων με ένα υπερπολυτελές γ...

Στη Μύκονο περνάει μέρος των διακοπών του ο Dan Bilzerian. Ο βασιλιάς του Instagram έφτασε στο νησί των Ανέμων με ένα υπερπολυτελές γιοτ συνοδευόμενος από πλήθος καλλονών.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, o γνωστός playboy Dan Bilzerian με τους 32.000.000 followers στο Instagram, νοίκιασε το πολυτελές σκάφος Silver Angel, μήκους 65 μέτρων, 425.000 δολάρια την εβδομάδα.

Ο 39χρονος εκκεντρικός εκατομμυριούχος από τη Φλόριντα που δηλώνει ηθοποιός, προσωπικότητα του Internet και τζογαδόρος, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί των Ανέμων. Το 2018 είχε κάνει άνω κάτω την Μύκονο παρτάροντας έως το ξημέρωμα στο Nammos, και παίζοντας τουρτοπόλεμο στο Cavo Paradiso, περικυκλωμένος από το «χαρέμι» του.

Πριν τη Μύκονο, επισκέφθηκε με τον σούπερ γιοτ του τα νησιά του Ιονίου και την Σαντορίνη.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση