GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νομοσχέδιο για συγκεντρώσεις: Ο Ραγκούσης καλεί σε debate τον Χρυσοχοΐδη - ΒΙΝΤΕΟ

Σε τηλεμαχία (debate) κάλεσε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις «δημόσιες υπ...

Σε τηλεμαχία (debate) κάλεσε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις «δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις» ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.
«Αφού είστε τόσο περήφανος γι’ αυτό το νομοσχέδιο κ. Χρυσοχοΐδη, δεχτείτε να διεξαχθεί με τους δικούς σας όρους και με τους δημοσιογράφους που εσείς θα επιλέξετε μια δημόσια συζήτηση -επιπλέον των Κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων-σε οποιοδήποτε κανάλι και να δει ο ελληνικός λαός ποια είναι η πραγματικότητα, ποια είναι η αλήθεια γι’ αυτό το νομοσχέδιο. Τολμάτε;», ανέφερε στη Βουλή ο κ. Ραγκούσης.
«Αποδείξτε ότι δεν έχει γίνει απλή μεταφορά στη δημοτική γλώσσα του νομοθετικού διατάγματος της χούντας μέσα σε αυτό το νομοσχέδιο. Δε μπορείτε γιατί δώσαμε στη δημοσιότητα λέξη προς λέξη την αντιγραφή σε καθοριστικά άρθρα του νομοσχεδίου», τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «σκοπός αυτού του νομοσχεδίου είναι να ποινικοποιηθεί για πρώτη φορά το συνταγματικά αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων να συνέρχονται, να διεκδικούν ότι εκείνοι νομίζουν ότι πρέπει να διεκδικήσουν. Αφοπλίζει τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους συνταξιούχους, τους νέους από το μόνο όπλο τους παρέχει το Σύνταγμα και είναι η δυνατότητα τους να διαδηλώνουν, να κινητοποιούνται, να λένε ελεύθερα και δημοκρατικά τη γνώμη τους».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση