GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλλουν πως ηλικιωμένη κατέληξε περιμένοντας πέντε ώρες το ασθενοφόρο - Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ στο enikos.gr

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, όπως δήλωσε στο enikos.gr μετά την καταγ...

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, όπως δήλωσε στο enikos.gr μετά την καταγγελία συγγενών 83χρονης πως έχασε τη ζωή της περιμένοντας για περισσότερες από πέντε ώρες, όπως ανέφερε το μεσημέρι της Τρίτης ο γιος της στο Mega, το ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι συγγενείς στο Mega, περίμεναν επί πέντε ώρες το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την ασθενή από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών. Το ασθενοφόρο, όμως δεν ήρθε ποτέ με την 83χρονη να καταλήγει στον «Ευαγγελισμό», όπου είχε μεταφερθεί ώρες αργότερα με ιδιωτικό μέσο. Ο γιος της 83χρονης γυναίκας μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Άργησε πέντε ώρες. Είχαμε πάρει από τις εννιάμιση και τελικά πήραμε ένα ιδιωτικό κατά τις δύο τρεις η ώρα. Και μάλιστα με πήρανε τηλέφωνο αναγνωρίζοντας ότι έχει κάποια θέση και ζητήσανε ξανά υπομονή. Κατέληξε γιατί μπήκαμε αργά και ο χειρισμός ήταν αργός μέσα στα επείγοντα. Για να της κάνουν μία θρομβολυτική έπρεπε να ουρλιάξω εγώ και αυτό συνέβη στις 8 το βράδυ. Από τις 9 το πρωί που καλούσαμε, από τις 9μιση φανταστείτε ότι πέρασαν σχεδόν 12 ώρες».

Το enikos.gr με δεδομένη την καταγγελία, απευθύνθηκε στο ΕΚΑΒ και στον πρόεδρο του, Νίκο Παπαευσταθίου, ο οποίος δήλωσε: «Έχω λάβει γνώση του θέματος από την Κυριακή και έχω διατάξει τη διενέργεια ΕΔΕ για να 'φωτιστούν' όλες οι πλευρές αυτής της υπόθεσης».

Δείτε το βίντεο της καταγγελίας:

Επιμέλεια: Κώστας Τέο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση