GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kiowa Warrior: Οι "Ινδιάνοι του Αιγαίου" ετοιμάζονται για Αιγαίο και Έβρο - ΦΩΤΟ

Οι «Ινδιάνοι του Αιγαίου» τα επιθετικά ελικόπτερα αναγνώρισης Kiowa Warriors σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσουν να αποτελούν έναν επιπλέον - ...

Οι «Ινδιάνοι του Αιγαίου» τα επιθετικά ελικόπτερα αναγνώρισης Kiowa Warriors σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσουν να αποτελούν έναν επιπλέον - μόνιμο πονοκέφαλο στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Η εκπαίδευση της πρώτης φουρνιάς των πιλότων της Αεροπορίας Στρατού από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ολοκληρώνεται τις προσεχείς εβδομάδες και από τις αρχές Αυγούστου θα αρχίσει η εκπαίδευση των υπολοίπων πιλότων της Αεροπορίας Στρατού από τους Έλληνες.
Ήδη, στο πλαίσιο του τελικού σταδίου εκπαίδευσης προ δύο εβδομάδων πέταξαν σε σχηματισμό των τεσσάρων, συνοδευόμενα από ένα Huey στα Ιωάννινα ενώ το πιο εντυπωσιακό μέρος της εκπαίδευσης ήταν η προσγείωση στην κορυφή του Ολύμπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr πρώτοι χειριστές των «Ινδιάνων» θα κάνουν φέτος δυναμική εμφάνιση στην άσκηση «Παρμενίων 2020» με τις πρώτες σκέψεις να αναφέρουν την εμπλοκή τους και στην νυχτερινή άσκηση «ΤΑΜΣ Βελισσάριος».
Οι φωτογραφίες  είναι από την βάση στο Στεφανοβίκειο Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα προμηθεύτηκε 70 Kiowa Warriors από τις ΗΠΑ έναντι μόλις 47 εκατ.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση