GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικά ΜΜΕ: Σε ετοιμότητα η Ελλάδα η NAVTEX ανησύχησε τον Ελληνικό Στρατό

Στην αντίδραση που προκάλεσε στην Αθήνα, η έκδοση της NAVTEX για έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ρόδου - Καστελλόριζου και νοτ...

Στην αντίδραση που προκάλεσε στην Αθήνα, η έκδοση της NAVTEX για έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ρόδου - Καστελλόριζου και νοτιοανατολικά της Κρήτης αναφέρονται τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX» γράφει η Sozcu, αναφέροντας πως λόγω της δραστηριότητας στην περιοχή επέστρεψε εσπευσμένα από την Κύπρο στην Ελλάδα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. Την ίδια στιγμή που η Yeni Safak ανέφερε πως «η τουρκική NAVTEX ανησύχησε τον Ελληνικό Στρατό» επισημαίνοντας ότι «το εύρος των δραστηριοτήτων που θα κάνει το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, στη Ν και ΝΑ Μεσόγειο με έκδοση NAVTEX ανησυχεί την Ελλάδα».

Από την πλευρά της, η Sabah ανέφερε ότι «η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX. O Έλληνας Αρχηγός του Επιτελείου επέστρεψε στη Ελλάδα και κήρυξε τη χώρα σε ετοιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση