GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός θα είναι ο νέος "Κάπτεν Χουκ" στη Neverland

O Τζουντ Λο πιθανώς θα ταξιδέψει στη Neverland (Χώρα του Ποτέ) σύμφωνα με το Variety που αναφέρει ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς «The...

O Τζουντ Λο πιθανώς θα ταξιδέψει στη Neverland (Χώρα του Ποτέ) σύμφωνα με το Variety που αναφέρει ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς «The New Pope» βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον κακό Κάπτεν Χουκ, στην επερχόμενη ταινία «Peter Pan & Wendy».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Λόουερι, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο με τον Τόμπι Χάλμπρουκς. Όπως αναφέρει το Variety, «η κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney το 1953 εξακολουθεί να είναι η πιο επιτυχημένη προσαρμογή του μυθιστορήματος του Τζέιμς Μάθιου Μπάρι για τον Πίτερ Παν το αγόρι που δεν μεγαλώνει και τα παιδιά που μεταφέρει στον μαγικό κόσμο της "Χώρας του Ποτέ"».

Εάν επιτευχθεί η συμφωνία, ο Τζουντ Λο θα είναι ένας ακόμη ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εμβληματικό πειρατή, που έχουν ενσαρκώσει σε ταινίες live action εμπνευσμένες από την ιστορία του Πίτερ Παν, οι Χιου Τζάκμαν, Τζέισον Άιζακς, και Ντάστιν Χόφμαν. Ο Κρίστοφερ Γουόκεν ήταν ο Κάπτεν Χουκ στην τηλεοπτική μεταφορά στο NBC του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Πίτερ Παν».

Σύμφωνα με πηγές η ταινία «Peter Pan & Wendy» πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη και όχι στην υπηρεσία streaming Disney+.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση