GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oυρές μέσα και έξω από τις Δ.Ο.Υ. Χολαργού και ΙΓ Αθηνών

Εικόνες συνωστισμού και ταλαιπωρίας επικράτησαν  την  Τρίτη μετά τις συγχωνεύσεις στις Δ.Ο.Υ. Χολαργού και ΙΓ Αθηνών. Εκατοντάδες πολίτες...

Εικόνες συνωστισμού και ταλαιπωρίας επικράτησαν  την  Τρίτη μετά τις συγχωνεύσεις στις Δ.Ο.Υ. Χολαργού και ΙΓ Αθηνών. Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στις εισόδους, δημιουργώντας τεράστιες ουρές με τα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό να είναι ανύπαρκτα.
Σύμφωνα με την Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών, δεκάδες φορολογούμενοι αναζητούσαν αιτήματα που είχαν υποβάλει στις Δ.Ο.Υ. που έκλεισαν, με αρκετούς από τους υπαλλήλους να μην έχουν πρόσβαση σε Η/Υ, αλλά και σε αρχεία που έμειναν στις υπό κατάργηση Εφορίες.
Όπως μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες, ο αριθμός πολιτών που περίμενε να εξυπηρετηθεί ήταν μεγάλος, μερικοί από τους οποίους δε φορούσαν μάσκα. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι διάδρομοι των υπηρεσιών να είναι γεμάτοι αρχεία, ενώ πολλές κούτες ήταν παρατημένες πάνω σε γραφεία.
Η Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών, επανέλαβε για άλλη μια φορά την ανάγκη τα συνδικαλιστικά όργανα, πέραν των άλλων πρωτοβουλιών που οφείλουν να αναλάβουν για την υπεράσπιση των συναδέλφων και των υπηρεσιών, να καταγγείλουν την κατάσταση αυτή στους αρμόδιους φορείς (ΣΕΠΕ, ΕΟΔΥ, Περιφέρεια κλπ) ζητώντας την άμεση παρέμβασή τους.
Δείτε τις φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση