GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ! Βγήκαν μαχαίρια στο Open για το δελτίο ειδήσεων...

Πονοκέφαλο και μάλιστα γερό… αποτελεί πλέον για τον νέο διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Open Χρήστο Παναγιωτόπουλο το κεντρικό δε...


Πονοκέφαλο και μάλιστα γερό… αποτελεί πλέον για τον νέο διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Open Χρήστο Παναγιωτόπουλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού!

Κι αυτό διότι όπως αποκαλύπτει η espresso μαύρα σύννεφα, και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, έχουν μαζευτεί πάνω από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, καθώς το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση και τα μονοψήφια νούμερα στη θεαματικότητα, τη στιγμή που η ειδησεογραφία χτυπά… κόκκινο, από την Αγία Σοφία και την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο μέχρι τον κορωνοϊό και τα όσα διαδραματίζονται στην Ε.Ε. με το Ταμείο Ανάκαμψης και τα 70 δισ. ευρώ που θα πάρει η Ελλάδα.

Τέσσερις μήνες έχουν ήδη περάσει από την ανάληψη των καθηκόντων του στο Open και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega ακούγεται, και μάλιστα πολύ έντονα, ότι έκανε γνωστό στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Νίκη Λυμπεράκη το σχέδιό του να αλλάξει πρόσωπο ο σταθμός στο βραδινό δελτίο, καθώς η προσπάθειά της δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Μάλιστα, ακούγεται ότι της πρότεινε να παραμείνει ως βασική σχολιάστρια στο δελτίο και να συνεχίσει με εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή, πρόταση που -όπως λέγεται- η εγκυμονούσα Νίκη Λυμπεράκη αρνήθηκε.

Η δημοσιογράφος, η οποία μπαίνει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα αποχωρήσει με άδεια τοκετού στα τέλη Ιουλίου, με προοπτική να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, διατηρεί διετές συμβόλαιο, που λήγει τον Ιούνιο του 2021. Αν ο σταθμός σπάσει το συμβόλαιο νωρίτερα, θα πρέπει να της πληρώσει ρήτρα, που φέρεται ότι αγγίζει τα 100.000 ευρώ.

Και ενώ ο νόμος προστατεύει τη Νίκη Λυμπεράκη, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ζητά newscasters με υπόσταση για να γίνουν η νέα Σία Κοσιώνη ή ο νέος Σρόιτερ.

Μάλιστα, στοχεύει -όπως λέγεται- να αξιοποιήσει την αξιόλογη ρεπόρτερ Ευλαμπία Ρέβη, η οποία, αφού έκανε δοκιμαστικά, παρουσιάζει πλέον με επιτυχία τα πρώτα της μεσημεριανά δελτία, ενώ περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει στο κανάλι μετά την περιπέτεια της υγείας του ο πολλά υποσχόμενος anchorman Βασίλης Τσεκούρας.

Στο δυναμικό, πάντως, του καναλιού ανήκει και ο Σωτήρης Δανέζης, ο οποίος έχει τεράστια τηλεοπτική πείρα, εκτόπισμα και κύρος. Φήμες θέλουν τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να υποστηρίζει και την επιλογή της πρώην συζύγου του Λίνας Δρούγκα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και της Ράνιας Τζίμα, η οποία εργάζεται αυτή την περίοδο στο Mega και θέλει να την «κλέψει».


Η Στέλλα Γκαντώνα παραμένει προς το παρόν στον σταθμό, αλλά καλύπτει τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στη βραδινή ζώνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση