GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεύτερη σερί pole position ο Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε την pole position και στο γκραν πρι της Ουγγαρίας, με το οποίο συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το παγ...

Ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε την pole position και στο γκραν πρι της Ουγγαρίας, με το οποίο συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Βρετανός κάτοχος του τίτλου πέτυχε τον ταχύτερο γύρο στις σημερινές (18/07) κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό (19/7) αγώνα, όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, στο γκραν πρι της Στυρίας, το οποίο και τελικά κέρδισε.

Η Mercedes ήταν κυρίαρχος στα δοκιμαστικά, καθώς τη δεύτερη θέση πίσω από τον Χάμιλτον πήρε ο Φινλανδός «ομόσταυλός» του Βάλτερι Μπότας. Τα «ασημένια βέλη» ακολούθησαν τα δύο μονοθέσια της Racing Point, με τον Καναδό, Λανς Στρολ, να κατατάσσεται τρίτος και τον Μεξικανό, Σέρχιο Πέρες, στην τέταρτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση