GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστορική μέρα για τη Λιντς: Επέστρεψε στην Premier League έπειτα από 16 χρόνια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η νίκη με 2-1 της Χάντερσφιλντ επί της Γουέστ Μπρομ στο «John Smith’s Stadium», για την 45η αγωνιστική της Championship, διασφάλισε σ...

Η νίκη με 2-1 της Χάντερσφιλντ επί της Γουέστ Μπρομ στο «John Smith’s Stadium», για την 45η αγωνιστική της Championship, διασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή για τους γηπεδούχους και παράλληλα, χάρισε στη (πρωτοπόρο της βαθμολογίας) Λιντς, τη μαθηματική άνοδό της στην Premier League μετά από 16 χρόνια.

Η Γουέστ Μπρομ έμεινε στους 82 βαθμούς και πλέον από τη στιγμή που της απομένει ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, δεν μπορεί να φτάσει τα «παγόνια», που βρίσκονται στην κορυφή με 87 βαθμούς και δύο αγώνες λιγότερους. Κι επί της ουσίας κατέκτησαν ήδη -και μαθηματικά- τη μία απ’ τις δύο θέσεις που προσφέρουν την απευθείας άνοδο στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα, η 3η στη βαθμολογία Μπρέντφορντ (81 βαθμούς) καιροφυλαχτεί για να προσπεράσει τη Γουέστ Μπρομ, με ενδεχόμενη νίκη της το Σάββατο (18/07) στην έδρα της Στόουκ Σίτι, ανεβαίνοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση