GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπερνάρος: Ο Ματθαιόπουλος αρνείτο να μας δώσει τα έγγραφα που του ζητούσαμε

Στις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία του αξιωματικού της Πυροσβεστικής, στον οποίο ανατέθηκε ...

Στις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία του αξιωματικού της Πυροσβεστικής, στον οποίο ανατέθηκε από την Δικαιοσύνη να διερευνήσει τις τυχόν ευθύνες των αρμοδίων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Γ. Χουδαλάκη – Ιωσ. Καλαμαράκη – Στ. Κασίμη.
Ο Βασίλης Καπερνάρος υπογράμμισε πως “από την πλευρά τη δικιά μας κάναμε πάρα πολλά να ενισχύσουμε τη θέση του ανακριτή και να σημειωθεί ότι ο πραγματογνώμονας έκανε πραγματικά, κυριολεκτικά, έντιμα τη δουλειά του. Γι’ αυτό και όλα αυτά. Θα το διαπιστώσετε αυτό και θα διαπιστώσετε και άλλα”.
Όπως είπε, “όσον αφορά δε το υποκείμενο των ενεργειών που τον έκαναν και αρχηγό της Πυροσβεστικής, υπήρξε επίορκος πριν, διότι όταν του έστειλα προσωπικό εξώδικο και του λέω πως θέλω συγκεκριμένα έγγραφα, που ήταν υποχρεωμένος να τα δώσει, μου απήντησε ότι είναι μέρος της δικογραφίας και επειδή είναι στην προκαταρκτική έρευνα δεν μπορείτε να πάρετε αντίγραφα, θα τα πάρετε εν καιρώ” και εξήγησε στη συνέχεια: “πήρα εισαγγελική παραγγελία, η οποία δίνει εντολή στον Ματθαιόπουλο, αυτόν τον τύπο, να μας δώσει τα έγγραφα που του ζητούσαμε και αρνείτο. Και έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την εισαγγελική παραγγελία, για να καταλάβετε ότι αυτός είχε προστασία, δεν ενεργούσε από μόνος του...”.
“Όταν δίνεις βεβαίωση ότι τα έχω βάλει στη δικογραφία και δεν τα έχει βάλει, εδώ έχουμε ένα νέο αδίκημα που λέγεται ψευδής βεβαίωση”, συμπλήρωσε ο κ. Καπερνάρος.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση