GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Sports Illustrated: Τριπλό εξώφυλλο - κόλαση

Το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue είναι τριπλό με τρεις "καυτές" παρουσίες. Τρία μοντέλα πρωταγωνιστούν και είν...

Το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue είναι τριπλό με τρεις "καυτές" παρουσίες. Τρία μοντέλα πρωταγωνιστούν και είναι οι Olivia Culpo, Jasmine Sanders και Kate Bock.
Η πρώην Μις Υφήλιος Olivia Culpo, είπε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι θα βρισκόταν στο εξώφυλλο του εικονικού περιοδικού "είναι πολύ συναρπαστικό για μένα" δήλωσε στη NY Post η 28χρονη influencer, η οποία έχει καταφέρει να βρίσκεται για τρία συνεχόμενα χρόνια στο περιοδικό. Η φωτογράφιση έγινε στο Μπαλί από τον φωτογράφο Yu Tsai back τον Νοέμβριο.



Η 29χρονη Sanders δήλωσε ότι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το μοντέλο με το προσωνύμιο “Golden Barbie” έχει πάνω από 3.9 million Instagram followers.



Η 27χρονη Bock, είναι από τον Καναδά και παρά τα 8 χρόνια παρουσίας στο περιοδικό, επιτέλους βρέθηκε στο εξώφυλλο. Όπως είπαν και οι τρεις δεν ένιωσαν ανταγωνιστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση