GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιαπωνία: Stop στη χρήση κινητών σε δημόσιους χώρους

Δήμος στην Ιαπωνία προσπαθεί να αποτρέψει τους κατοίκους να χρησιμοποιούν τα smartphone τους, ενώ περπατούν έξω σε δημόσιους χώρους και γ...

Δήμος στην Ιαπωνία προσπαθεί να αποτρέψει τους κατοίκους να χρησιμοποιούν τα smartphone τους, ενώ περπατούν έξω σε δημόσιους χώρους και γι' αυτό η συνέλευση στον νομό Καναγκάβα που ανήκει ο δήμος Γιαμάτο ενέκρινε σχέδιο διατάγματος. Ο κανόνας θα τεθεί σε ισχύ την επόμενη Τετάρτη, χωρίς την επιβολή κυρώσεων σε όσους τον αγνοούν.
Η δημοτική αρχή τόνισε ότι ελπίζει ότι οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν ότι «τα smartphone πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν οι ίδιοι δεν είναι σε κίνηση».
Σύμφωνα με το διάταγμα, οι πεζοί από την Τετάρτη 1 Ιουλίου, θα πρέπει να μετακινούνται στο πλάι του πεζοδρομίου αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους, αντί να στέκονται στη μέση και να εμποδίζουν την κυκλοφορία των πεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση