GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται το “Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ” στην εκδοχή του Όσμπορν στο “Studio Κυψέλης”

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Η παραγωγική ομάδα «Θεατρίνων Θεατές» θα παρουσιάσει στο «Studio Κυψέλης» πλού...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Η παραγωγική ομάδα «Θεατρίνων Θεατές» θα παρουσιάσει στο «Studio Κυψέλης» πλούσιο «μενού», με τη σεζόν να «ανοίγει» με το θρυλικό «Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Oscar Wilde αλλά στην περίφημη εκδοχή του Τζον Όσμπορν, που έχει παιχτεί και στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας. Με γερούς άσσους στο μανίκι, η εκδοχή αυτή θα συνσκηνοθετηθεί από το Γιάννη Σολδάτο και το Γιώργο Λιβανό, αφού η συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια καρποφορεί επιτυχίες. Βασικοί πρωταγωνιστές του «Πορτρέτου» θα είναι η Καίτη Ιμπροχώρη και ο Γιάννης Τσιώμου που είναι γερά μέλη της ομάδας αλλά και ο Γιώργος Λιβανός, ενώ γίνονται ζυμώσεις για την υπόλοιπη διανομή, όπου θα υπάρξουν εκπλήξεις. Τη μετάφραση υπογράφει ο Θωμάς Βούλγαρης, τη δραματουργική επεξεργασία η Χαρά Μπακονικόλα, τα σκηνικά- κοστούμια η Δέσποινα Βολίδη, τους φωτισμούς ο Γιώργος Λιβανός, τις χορογραφίες η Ειρήνη Τσότρα ενώ η μουσική ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας που έχει «ντύσει» μουσικά το «Πορτρέτο» όταν το είχε ανεβάσει ο αξέχαστος Δημήτρης Ποταμίτης. Τraining Σίμωνας Πάτροκλος. Φωτογραφίες Zώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης και Κώστας Βολιώτης, Βοηθός σκηνοθέτη Νερίνα Καμπασάκη. Κινηματογράφηση Αντώνης Μανδρανής και Γιάννης Σολδάτος Γραφιστική επιμέλεια Ειρήνη Γκολέμη. Μουσική διδασκαλία θα κάνει η Νίκη Γκουντούμη. Σύμβουλος (από τη δική της θεατρική εκδοχή για το έργο) Ροζίτα Σώκου.

Η εμβληματική μορφή του ήρωα που πέφτει σα βόμβα στην κοινωνία του Λονδίνου, σαγηνεύοντας τους πάντες, και η προσωπική του μάχη με το χρόνο αλλά και η αναμέτρηση του με το καλό και το κακό, θα ζωντανέψουν τον Οκτώβρη σε μια φιλόδοξη παραγωγή.

Η παράσταση επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ. και θα παιχτεί στο φιλόξενο πάντα Studio Κυψέλης, το οποίο θα λειτουργήσει με όλες τις προδιαγραφές προστασίας και φροντίδας για το κοινό του, σύμφωνα με τις αρμόδιες διατάξεις.

Το 2020-21 για τους Θεατρίνων Θεατές είναι αφιερωμένο στον Τζόν Όσμπορν καθώς θα παρουσιαστούν και πάλι τα " Οργισμένα νιάτα " που είχαν παιχτεί έξι χρόνια πριν από την ομάδα και το «A map of the heart», ένα έργο για τη ζωή του σπουδαίου συγγραφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση