GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Super League: Άντεξε ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, δεν κέρδισε στη Λαμία η Ξάνθη - BINTEO

Ως είχε έμεινε η κατάσταση στην "ουρά" της Super League μετά την 5η αγωνιστική των Play-out. Ατρόμητος Παναιτωλικός 2-2 Σε ...

Ως είχε έμεινε η κατάσταση στην "ουρά" της Super League μετά την 5η αγωνιστική των Play-out.

Ατρόμητος Παναιτωλικός 2-2

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Περιστέρι, ο Παναιτωλικός κατάφερε να... μείνει όρθιος απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος προηγήθηκε δύο φορές στο ματς! Αρχικά, άνοιξε το σκορ με την απευθείας εκτέλεση του Ροντρίγκο Γκάλο στο 18', στο οποίο φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Φερνάντεθ.

Το γκολ του Γκάλο: https://exchange.glomex.com/videos/v-c3zptrl5c98p-sf

Πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια, οι παίκτες του Μάκη Χάβου πρόλαβαν να... ανεβάσουν στροφές και να ισοφαρίσουν με εκπληκτική κεφαλιά-λόμπα του Μουνιέ σε 1-1!

Το γκολ του Μουνιέ: https://exchange.glomex.com/videos/v-c3zq6ajdml2h-sf

Στο δεύτερο μέρος, οι Περιστεριώτες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Ντε Πο από τον Λιάβα στο οποίο ευστόχησε ο Μανούσος, ο οποίος μάλιστα το αφιέρωσε και κάπου, δείχνοντας ένα από τα τατουάζ του στην κάμερα!

Το εύστοχο πέναλτι του Μανούσου: https://exchange.glomex.com/videos/v-c3zr6qqmjc35-sf

Τον Παναιτωλικό πάντως, έσωσε ένα παιδί από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, ο νεαρός Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ούτε 3' μετά το προβάδισμα του Ατρομήτου, με εκπληκτικό βολέ-πλασέ εξ επαφής, νίκησε τον Φερνάντεθ και έγραψε το τελικό 2-2!

Το καθοριστικό γκολ του 17χρονου Κωνσταντόπουλου: https://exchange.glomex.com/videos/v-c3zr7l6tmybt-sf

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν σφυρίξει τη λήξη ο Φωτιάς, ο Απόστολος Βέλλιος που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες (η μια μάλιστα, "άχαστη") για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, με τον Σάββα Παντελίδη να αντιδράει και με ιδιαίτερο τρόπο στην τελευταία.

Από έναν βαθμό λοιπόν πήραν οι δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να μένει δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα και τον Παναιτωλικό στην προτελευταία θέση μαζί με την Ξάνθη.

Λαμία - Ξάνθη 0-0

Λιγότερες ήταν οι συγκινήσεις στην αναμέτρηση της Λαμίας με τους Ακρίτες στο ΔΑΚ της πρώτης, με το παιχνίδι να λήγει χωρίς σκορ.

Η Ξάνθη είχε μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος με το σουτ του Ντε Αμορίμ στο 13' https://exchange.glomex.com/videos/v-c3zp1pjezx81-sf) και την κεφαλιά του Λισγάρα στο 40' https://exchange.glomex.com/videos/v-c3zplz9zp8m1-sf), ενώ η Λαμία αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 28' χάρη στην αποβολή για σκληρό μαρκάρισμα του Βλαχομήτρου (https://exchange.glomex.com/videos/v-c3zpii9zcp81-sf).

Λίγα πράγματα και στο δεύτερο μέρος με την εικόνα του ματς να μην διαφοροποιείται ιδιαίτερα, ωστόσο αξίζει αναφοράς ο δημοσιογράφος Θανάσης Μπαλής, ο οποίος για λογαριασμό τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού περιέγραφε το παιχνίδι από κοντινή ταράτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση