GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "γυμνή Αθηνά" του Πόρτλαντ - Η διαδηλώτρια που έγινε viral - ΒΙΝΤΕΟ

Η διαδηλώτρια από το Πόρτλαντ, η οποία έγινε γνωστή ως "Naked Athena”, δηλαδή "γυμνή Αθηνά", για τον τρόπο που επέλεξε να ...

Η διαδηλώτρια από το Πόρτλαντ, η οποία έγινε γνωστή ως "Naked Athena”, δηλαδή "γυμνή Αθηνά", για τον τρόπο που επέλεξε να διαμαρτυρηθεί και να σταθεί απέναντι από τους αστυνομικούς. Η αποκαλυπτική διαδηλώτρια έδωσε συνέντευξη σε τοπικό μέσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media. Το όνομά της είναι Jen, και είναι "εργάτρια του σεξ" όπως είπε.
"Το να είμαι γυμνή είναι κάτι συνηθισμένο για εμένα. Πλέον είμαι διάσημη γυμνή" δήλωσε.
Η κίνησή της, βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα στα μέσα του μήνα και όπως περιέγραψε "ήταν κάτι πολύ τρομακτικό και γαλήνιο την ίδια στιγμή. Είναι σαν να είσαι στο μάτι του κυκλώνα". Η “Jen” είπε ότι δεν το είχε σχεδιάσει ούτε το είχε σκεφτεί ιδιαίτερα πριν το κάνει. Απλά ένιωσε να την προκαλούν και εξοργίστηκε όταν είδε τους αστυνομικούς να παρατάσσονται "σαν να είναι πολεμιστές ενώ δεν είναι. Ένιωσα την οργή να φουντώνει μέσα μου. Και είπα θέλω να ξεγυμνωθώ και θέλω να το κάνω μπροστά τους".
Η σύντροφός της βρισκόταν μαζί της και αμέσως προσφέρθηκε να κρατήσει τα ρούχα της. "Τα έβγαλα όλα τα ρούχα εκτός από την μάσκα και το καπέλο μου γιατί έκανε κρύο".
Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media την δείχνει να περπατά με γοργό ρυθμό στο πεζοδρόμιο και να κάθεται στη μέση του δρόμου και να κάνει μερικές πόζες εμπνευσμένες από την yoga και το μπαλέτο. Όταν την ρώτησαν για το μυθολογικό παρατσούκλι που της χάρισαν οι χρήστες του διαδικτύου με έμπνευση από την θεά Αθηνά, απάντησε ότι "Δεν το σκέφτηκα εγώ αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι πιασάρικο".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση