GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βηρυτός: Θρήνος και λαϊκή οργή για τους 145 νεκρούς - "Έγινε κόλαση, είδα ανθρώπους να εκσφενδονίζονται"

Ο Λίβανος θρηνούσε σήμερα τα θύματα της ισχυρότερης έκρηξης που έχει σημειωθεί ποτέ στη χώρα, η οποία είχε ήδη γονατίσει λόγω της οικ...

Ο Λίβανος θρηνούσε σήμερα τα θύματα της ισχυρότερης έκρηξης που έχει σημειωθεί ποτέ στη χώρα, η οποία είχε ήδη γονατίσει λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ τα σωστικά συνεργεία συνέχιζαν να αναζητούν επιζώντες από την έκρηξη που ισοπέδωσε το λιμάνι της Βηρυτού και κατέστρεψε την πόλη.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, στην πρώτη επίσκεψη ξένου ηγέτη μετά την έκρηξη της Τρίτης που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 145 ανθρώπους και τραυμάτισε 5.000, έφθασε σήμερα στη Βηρυτό, συνοδευόμενος από ειδική ομάδα διασωστών και μεταφέροντας ειδικό εξοπλισμό.

Δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται και τουλάχιστον 250.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς στέγη καθώς το ωστικό κύμα κατέστρεψε τις προσόψεις κτιρίων, εκσφενδόνισε έπιπλα στους δρόμους και έσπασε τζάμια παραθύρων σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων στην ενδοχώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση