GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κορονοϊός χτυπάει ανελέητα τις ΗΠΑ: 1.459 νεκροί και 51.848 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Ο κορονοϊός χτυπάει ανελέητα τις ΗΠΑ. Μόνο το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1.459 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό της παν...

Ο κορονοϊός χτυπάει ανελέητα τις ΗΠΑ. Μόνο το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1.459 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας του κορονοϊού να φθάνει πλέον τους 166.063 νεκρούς, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, η οποία βασίζεται στις ανακοινώσεις των υγειονομικών αρχών των πολιτειών.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν τουλάχιστον 51.848 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που προσβλήθηκαν να ανέρχεται σε 5,22 εκατομμύρια, σύμφωνα με την καταμέτρηση.
Οι ΗΠΑ παραμένουν η χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα στον πλανήτη από την πανδημία σε απόλυτα μεγέθη, τόσο ως προς τον αριθμό των νεκρών, όσο και ως προς αυτόν των μολύνσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση