GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ίντερ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1: Στα ημιτελικά οι «Nερατζούρι»- ΒΙΝΤΕΟ

Η ποιότητα και η «βαριά» φανέλα της Ίντερ, «μίλησαν» στον πρώτο, μεγάλο προημιτελικό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Final-8 του Eur...

Η ποιότητα και η «βαριά» φανέλα της Ίντερ, «μίλησαν» στον πρώτο, μεγάλο προημιτελικό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Final-8 του Europa League, που πραγματοποιήθηκε στην "Μerkur Spiel-Arena" του Ντίσελντορφ, με τους «νερατζούρι» να επικρατούν με 2-1 και να παίρνουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό της 16ης Αυγούστου στην Κολωνία.

Η πίεση της ιταλικής ομάδας απέδωσε «καρπούς» στο 15ο λεπτό, με τον Μπαρέλα να κινείται σωστά στο όριο της περιοχής και να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Λουκάκου απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας απ' τους κορυφαίους φορ αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ο Βέλγος έμεινε όρθιος παρά την πίεση του Ταπσόμπα και με ωραία κίνηση έκανε το 2-0, δίνοντας προβάδισμα... πρόκρισης στην Ίντερ.

Η Μπάγερ «απάντησε» σχετικά γρήγορα με κοντινό πλασέ του Κάι Χάβερτς, όμως στο υπόπλοιπο του αγώνα, η Ίντερ διαχειρίστηκε ιδανικά το προβάδισμά της, φτάνοντας ως την πρόκριση, παρά την πίεση των Γερμανών και τη μεγάλη ευκαιρία που έχασαν από κοντά οι Χάβερτς και Φόλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση