GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην Κρήτη για την 20χρονη Chloe – Τα πάρτι και ο ξαφνικός θάνατος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή των Μαλίων στην Κρήτη από τον θάνατο της 20χρονη Chloe από τη Βρετανία. Σύμφωνα με...

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή των Μαλίων στην Κρήτη από τον θάνατο της 20χρονη Chloe από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η Chloe η οποία συνδύαζε εργασία και διακοπές στο νησί, δεν πρόλαβε να ζήσει όλα όσα ονειρευόταν καθώς έπειτα από μία βραδιά γλεντιού υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα.

Οι φίλοι της συγκλονισμένοι ξεκίνησαν άμεσα προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσουν την οικογένειά της. Η Chloe, όπως αποφάσισαν η μητέρα και ο πατέρας της, θα αναπαυθεί στην Κρήτη, καθώς την αγαπούσε πάρα πολύ.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα πληροφορίες αναφέρουν ότι η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει την Παρασκευή, 14 Αυγούστου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση