GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο δείχνει 24χρονο Γάλλο να καρφώνει με μπουκάλι ομοεθνή του

Την άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών Γάλλων στη Χερσόνησο, με έναν σοβαρά τραυματία κατέγραψαν περαστικοί σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφ...

Την άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών Γάλλων στη Χερσόνησο, με έναν σοβαρά τραυματία κατέγραψαν περαστικοί σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου έφεραν τα πάνω κάτω για να ξετρυπώσουν τον 24χρονο δράστη ο οποίος έκοψε τα μαλλιά του και ξυρίστηκε ώστε να μην μπορεί να τον συνδέσει κανείς με το αιματηρό επεισόδιο, μάταια όμως όπως αποδείχτηκε αφού κατέληξε στα κρατητήρια μαζί με 12 ακόμη άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο 10 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 - 30 ετών πιάστηκαν στα χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση