GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα 24χρονης με κορονοϊό που ταξίδεψε για Σαντορίνη: Αμφιβάλλω αν υπάρχει ο ιός

«Μπορεί να είναι 24 χρονών αλλά το παιδί, επειδή πέρασε πολλά ήταν πολύ σκασμένο, ήθελε να φύγει ρε παιδί μου. Τώρα το έκανε, δεν αλλ...

«Μπορεί να είναι 24 χρονών αλλά το παιδί, επειδή πέρασε πολλά ήταν πολύ σκασμένο, ήθελε να φύγει ρε παιδί μου. Τώρα το έκανε, δεν αλλάζει. Θα υποστούμε τις συνέπειες, αλλά θέλω να μου πουν πότε είπαν στο παιδί όταν φτάσει στην Αθήνα να πάει κατευθείαν στο Αττικό», είπε η μητέρα της 24χρονης που ταξίδεψε για Σαντορίνη ενώ της είπαν ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Η γυναίκα μιλώντας στο Live News του Mega, αναφερόμενη στο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την κόρη της υπογράμμισε: «Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, καθ' οδόν στο τρένο ειδοποιήθηκε ότι το τεστ είναι θετικό, μέχρι εκεί, τίποτα άλλο, ούτε να μείνει στην Αθήνα, ούτε να πάει στο Αττικό, ούτε τίποτα και τελικά το παιδί πήρε το καράβι και πήγε».

«Το παιδί δεν είχε συμπτώματα, όλο το βράδυ τη 'βγάζαν με θερμόμετρο, ανά πέντε λεπτά, 36,5, 36,6 αυτός ήταν ο πυρετός... Τους πήραν με ασθενοφόρο, τους πήγαν στο Νίκαια. Το παιδί το είχαν έξω στα παγκάκια, ούτε τεστ ούτε τίποτα ούτε το δικό μυο παιδί του έκαναν τεστ. Εγώ έχω την απαίτηση να γίνει και δεύτερο τεστ, γιατί το Ιπποκράτειο είναι γνωστό ότι έχουν κάνει πολλά λάθη σ' αυτό το κομμάτι. Είναι σε ένα δωμάτιο μόνο του. Του φόρεσαν μια ποδιά και το άφησαν στο δωμάτιο μόνο του. Το παλικάρι του έκαναν τεστ σήμερα» επεσήμανε η μητέρα αρχικά και μετά μιλώντας στην εκπομπή περιέγραψε: «Έφτασε στο Αττικό 4 παρά 10 ακριβώς. Μίλησα με μία νοσηλεύτρια, η κλινική εικόνα του παιδιού είναι καλή, είναι απύρετη, θα της έκαναν καρδιογράφημα και κάτι αιματολογικές εξετάσεις και θα έμπαινε στην αιμοκάθαρση.Είπε ότι θα επικοινωνήσει ο θεράπων γιατρός που την έχει αναλάβει για να ζητήσει ένα ιστορικό» και συνέχισε σχετικά με το γεγονός ότι εξέθεσε τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της σε κίνδυνο: «Από αγανάκτηση. Από 8,5 ετών το παιδί ταλαιπωρείται στα νοσοκομεία. Δεν έχει πάει ποτέ του πουθενά και από αμέλεια... θα υποστούμε τις συνέπειες τώρα. Έγινε και δεν αλλάζει η κατάσταση».

Και επεσήμανε: «Μα και το παιδί το ίδιο είπε, αυτοί το αψήφησαν τελείως! Με τόσα που ακούμε, είμαστε αμφίβολοι πια αν υπάρχει ο κορονοϊός ή όχι. Και βγαίνει θετικό το τεστ χωρίς συμπτώματα, δεν καταλαβαίνω!. Τι είναι αυτό; Τι μου λέει εμένα; Ποια είναι τα συμπτώματα του κορονοϊού; Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι ήταν λάθος. Το πρώτο λάθος, όμως, έγινε από το Ιπποκράτειο. Έβαλαν το παιδί για αιμοκάθαρση πριν από τρεις μήνες, γιατί δεν του έκαναν τεστ κορονοϊού πρώτα και το έβαλαν;.. Γιατί με το που πήγε στο λιμάνι του Πειραιά δεν της έκαναν ένα τεστ κορονοϊού; Κι εγώ λέω ότι είμαι αστροναύτης, είμαι;», επέμεινε και υπογράμμισε: «Απαίτησα και απαιτώ, κι έχω κάθε δικαίωμα, να γίνει επανάληψη του τεστ στην κόρη μου... Δεν πήρε το παιδί τέτοια εντολή από τον θεράποντα γιατρό. Της είπαν απλώς ότι είναι θετική, δεν της είπαν τίποτα άλλο. Δεν πήρε οδηγίες. Με το που κατέβει από το τρένο να πάει στο "Αττικόν". Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, αυτό το πράγμα έγινε και δεν αλλάζει».

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση