GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα-Τουρκία: Πληροφορίες ότι στις 28 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο διάλογος - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 28 Αυγούστου θα γίνει η εκκίνηση του διαλόγου και των διερευνητικών επαφών για την Ανατολική Μεσόγειο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρ...

Στις 28 Αυγούστου θα γίνει η εκκίνηση του διαλόγου και των διερευνητικών επαφών για την Ανατολική Μεσόγειο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το κεντρικό δελτίο του Open. Όπως αναφέρει, το ρεπορτάζ οι διερευνητικές επαφές ανάμεσα στη χώρα μας και την Τουρκία είναι πιθανό να ξεκινήσουν σ' αυτή την ημερομηνία, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα κινηθούν οι γείτονες και αν θα συνεχίσουν να προκαλούν.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μέχρι τις 28 Αυγούστου και την απαρχή του διαλόγου, εφόσον πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, μεσολαβούν η λήξη της τουρκικής NAVTEX στις 23 Αυγούστου, ενώ στις 25-26 ψηφίζεται η ελληνο-αιγυπτιακή και ελληνο-ιταλική συμφωνία στη Βουλή, ενώ την Πέμπτη 27 Αυγούστου θα συνεδριάσει εκ νέου το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. για να αποφασίσει τυχόν κυρώσεις στην Τουρκία για την προκλητική της στάση στην ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ.

Στο τραπέζι του διαλόγου τώρα, θα καθίσουν ο Παύλος Αποστολίδης από την ελληνική πλευρά και ο Τσαγατάι Ερτσιγιές από την τουρκική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση