GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με τον 48χρονο από το Καμερούν

Ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη μ...

Ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη με 48χρονο άνδρα από το Καμερούν ο οποίος αναγκάστηκε να κατέβει από το τρένο εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ο εν λόγω επιβάτης είχε στην κατοχή του εισιτήριο για να μεταβεί έως τη Λειβαδιά, ενώ τελικός του προορισμός ήταν η Καρδίτσα.

Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά τη Λειβαδιά, αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, οι ελεγκτές πρότειναν στον επιβάτη να εκδώσει νέο εισιτήριο για τη διαδρομή μέχρι την Καρδίτσα, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν είχε τη δυνατότητα να το καλύψει οικονομικά. Ο επιβάτης μετακινήθηκε, όπως αναφέρει η εταιρεία, υπό την επιτήρηση του Προϊσταμένου της Αμαξοστοιχίας, προκειμένου να αποβιβαστεί στον επόμενο σταθμό, στο Λιανοκλάδι. Στις περιπτώσεις που επιβάτης αρνείται την έκδοση του εισιτηρίου τότε ζητείται η παρέμβαση της Αστυνομίας, όπερ και εγένετο, καταλήγει η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση