GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Είχε υποστεί ξανά βίαιη συμπεριφορά ο 48χρονος από το Καμερούν, λέει ο αντιδήμαρχος

Βίαιη συμπεριφορά καταγγέλλει πως υπέστη ο 48χρονος από το Καμερούν, που είχε νοσήσει πριν καιρό από κορονοϊό, και ταξίδεψε με αμαξοστοιχ...

Βίαιη συμπεριφορά καταγγέλλει πως υπέστη ο 48χρονος από το Καμερούν, που είχε νοσήσει πριν καιρό από κορονοϊό, και ταξίδεψε με αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων, διαπιστώθηκε ότι ο μετανάστης, που είχε προορισμό την Καρδίτσα, είχε βγάλει εισιτήριο μέχρι τη Λιβαδειά, ωστόσο, συνέχιζε το ταξίδι του.
Σύμφωνα με το Mega, προσπαθώντας να δείξει τα χαρτιά του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στον ελεγκτή, αποκαλύφθηκε και ένα έγγραφο από νοσοκομείο που έδειχνε πως είχε νοσηλευτεί για κορονοϊό.
Τότε, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός στο Mega, ο άνδρας καταγγέλλει πως αποβιβάστηκε με απειλές από το τρένο και “στα όρια του προπηλακισμού”.
“Πήγαμε με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και συναντήσαμε τον άνδρα αυτόν μετά το περιστατικό. Ήταν μόνος, αποπροσανατολισμένος και στεναχωρημένος. Μας κατήγγειλε τη συμπεριφορά που υπέστη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά κυρίως μετά όταν κατέβηκε από τον τρένο” σημείωσε σχετικά.
“Μας είπε ότι τον αντιμετώπισαν με άσχημο τρόπο, ότι τον έβαλαν κάτω στο πάτωμα επί μια ώρα, ότι υπήρξε ένα κλίμα πανικού και τρόμου μέσα στο βαγόνι όταν έδειξε τα χαρτιά του ότι είχε περάσει κορονοϊό, ότι στη συνέχεια με το ζόρι αποβιβάστηκε με απειλές, και στα όρια του προπηλακισμού με το ζόρι από το τρένο και στη συνέχεια ενώ φώναζε ότι δεν έχει κορονοϊό με το ζόρι μπήκε στο ασθενοφόρο τον πήγαν στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί καθόλου οι γιατροί καθόλου δεν τον εξέτασαν γιατί είχε περάσει τον κορονοϊό πριν από τρεις μήνες και είχε νοσηλευτεί”.
Ο αντιδήμαρχος επισήμανε ότι ο 48χρονος άνδρας αντιμετώπισε άσχημη συμπεριφορά και αποβιβάστηκε με απειλές από το βαγόνι που επέβαινε.
“Δεν είναι δυστυχώς το πρώτο περιστατικό που διαχειριζόμαστε. Είναι το πέμπτο ή έκτο τέτοιο περιστατικό που αντιμετωπίζουμε. Ετοιμάσαμε ένα πρωτόκολλο εκτάκτων τέτοιων γεγονότων για να βοηθάμε όποιον είναι μόνος” πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος και αναφέρθηκε στον 48χρονο.
“Και στην Καρδίτσα είχε βιώσει βίαιη συμπεριφορά όταν κάποιοι κάτοικοι έμαθαν ότι νόσησε και έφερε τον κορονοϊό στην πόλη. Είναι άνθρωπος οικογενειάρχης, έχει τέσσερα παιδιά και προσπαθεί να βρει δουλειά” υπογράμμισε.
Δείτε τα όσα δήλωσε στο Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση