GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Πάνω από 490 κλήσεις στην Πυροσβεστική - Διασώθηκαν 47 εγκλωβισμένοι σε σπίτια και οχήματα

Ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια, που δοκιμάζεται από τη σφοδρή κακοκαιρία. Οι περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο είναι το Μπούρτζι,...

Ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια, που δοκιμάζεται από τη σφοδρή κακοκαιρία. Οι περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο είναι το Μπούρτζι, το Βασιλικό, τα Πολιτικά, το Λευκαντί, ο Σταυρός, το Κοντοδεσπότι, τα Ψαχνά και η Χαλκίδα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βασίλης Βαθρακογιάννης στον Realfm 97,8, μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 495 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απομακρύνσεις ατόμων από πλημμυρισμένα σπίτια.

Έως αυτή τη στιγμή, έχουν γίνει 47 διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα. Οκτώ άτομα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από εναέριους διασώστες της ΕΜΑΚ, μεταξύ των οποίων και μία τετραμελής οικογένεια με δύο παιδιά, που μεταφέρθηκαν σε γήπεδο στην περιοχή. Ο κ. Βαθρακογιάννης σημείωσε πως “τα πράγματα είναι δύσκολα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση