GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθιώτιδα: Είχε καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλακή για βιασμό και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λιβαδειάς «εκτέλεσαν» αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συλλαμβάνοντας τις π...

Την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λιβαδειάς «εκτέλεσαν» αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συλλαμβάνοντας τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (20/8) σε περιοχή της Φθιωτικής πρωτεύουσας 32χρονο φυγόποινο.

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί από το ΜΟΔ με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών για υπόθεση βιασμού, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος. Ο 32χρονος οδηγήθηκε αρμοδίως και διατάχθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Ένας ακόμη φυγόποινος στη φυλακή

Επίσης συνελήφθη την Τετάρτη (19/8) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, 37χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με ποινή φυλάκισης δώδεκα (12) μηνών, για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως και διατάχθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση