GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρό το 5χρονο αγοράκι - Έχασε τις αισθήσεις του σε πισίνα

Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 5χρονου παιδιού, που έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε μπάνιο σε πισίνα ξενοδοχε...

Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 5χρονου παιδιού, που έχασε τις αισθήσεις του ενώ έκανε μπάνιο σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και είναι διασωληνωμένο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης το μικρό παιδί έφτασε στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρό.

Το παιδί έκανε διακοπές με τους γονείς του στη Ρόδο όταν – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – την ώρα που έκανε μπάνιο στην πισίνα έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την άμεση αεροδιακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση