GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκάλυψη για τον Μέσι: "Δεν ισχύει πλέον η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ"

Νέα αποκάλυψη σχετικά με το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», ο Αργεν...

Νέα αποκάλυψη σχετικά με το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει δίκιο και μπορεί να φύγει από τους Καταλανούς ως ελεύθερος, καθώς δεν έχει πια ισχύ η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Όταν ο Μέσι υπέγραψε την τελευταία ανανέωση με τη Μπαρτσελόνα, το έκανε για τρεις σεζόν: από την περίοδο 2016-17 ως αυτήν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες (2019-20).

Όπως μετέδωσε, λοιπόν, ο εν λόγω ραδιοφωνικός σταθμός, η σεζόν 2020-21 ήταν προαιρετική.

Αν ο παίκτης αποφάσιζε να φύγει εντός της τριετίας, τότε θα έπρεπε να καταβληθεί η ρήτρα, η οποία πια δεν ισχύει βάσει αυτών των δεδομένων.

Το θέμα, ωστόσο, είναι πότε θεωρεί κάθε μία από τις δύο πλευρές ότι έληξε η σεζόν. Σύμφωνα με τους «μπλαουγκράνα», υπάρχει πάντα η ημερομηνία της 10ης Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με τον Μέσι η περίοδος ολοκληρώθηκε με τον τελικό του Champions League που μεταφέρθηκε χρονικά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση