GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο ευρώ το Ρώσικο "Σπούτνικ", 70 ευρώ, ανά δόση, το Αμερικανικό εμβόλιο της "Μοντέρνα"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ένας αναστεναγμός ανακούφισης, από ολόκληρη την υφήλιο, θα έπρεπε να ήταν η πρώτη αντίδραση, στην επίσημη ανακοίν...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Ένας αναστεναγμός ανακούφισης, από ολόκληρη την υφήλιο, θα έπρεπε να ήταν η πρώτη αντίδραση, στην επίσημη ανακοίνωση, για την...
επίτευξη του πρώτου εμβολίου, κατά του κορονοϊού.
Όμως, όχι!

Μια άνευ προηγουμένου πολεμική, χωρίς επιστημονικές αποδείξεις, για την μη αποτελεσματικότητα του Ρώσικου εμβολίου, έχει ξεσπάσει, σε ολόκληρη την Δύση, ενώ αυξάνονται τα μέτρα και οι περιορισμοί στους πολίτες, τα πρόστιμα και η αντικρουόμενη "ενημέρωση", για το δήθεν "δεύτερο κύμα" εμφάνισης του ιού, όταν όλοι γνωρίζουν ότι το πρώτο, ποτέ δεν έφυγε!
Ήταν πάντα εδώ και παντού! Καμία κυβέρνηση, σε καμία χώρα, πλην Κίνας, δεν κατόρθωσε να το εξαλείψει, παρά τα αλλοπρόσαλλα μέτρα, που πήρε, καταστρέφοντας οικονομίες, ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα και ψυχές ανθρώπων.
Η Δυτική επιστημονική κοινότητα, αρνήθηκε να συνεργαστεί, όταν της προτάθηκε, με τους Ρώσους επιστήμονες. Και αυτό το κρύβουν επιμελώς!
Η Δυτική επιστημονική κοινότητα μιλάει, για ανεπαρκή αριθμό δοκιμών, σε ανθρώπους του Ρώσικου εμβολίου και για μη δημοσιευμένα συμπεράσματα σε Δυτικά επιστημονικά περιοδικά.
Αποφεύγει, ωστόσο, να πει ότι Η Ρωσία έχει τα δικά της επιστημονικά στάνταρτς, για την παραγωγή εμβολίων, που έχουν αποδειχθεί καθ΄όλα αξιόπιστα.
Από την άλλη, το Ινστιντούτο Γκαμαλέγια, που παρήγαγε το εμβόλιο, δεν είναι ένα τυχαίο κρατικό Ίδρυμα! Ειδικεύεται, σε βιολογικούς πολέμους, εδώ και δεκαετίες.
Οσον αφορά την επιστημονική μελέτη και τ΄αποτελέσματα της, σύντομα θα δημοσιευτούν όλα, σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Τότε, ας αντικρούσουν με αποδείξεις, οι Δυτικοί, την αποτελεσματικότητα ή όχι του εμβολίου.
Προς το παρόν, η ανθρωπότητα παρακολουθεί άναυδη, μια πολιτική "εθνικισμού των εμβολίων", ακριβώς όπως συνέβη και με την μάχη των εθνών, για την εξασφάλιση προστατευτικού υλικού και αντιδραστήρων των τεστ, όταν οι χώρες έκλεβαν η μία από την άλλη σχετικές παραγγελίες!
Η τεράστια ζήτηση και τα πολιτικά και οικονομικά κέρδη, που θα αποφέρει, εμποδίζουν μια παγκόσμια συνεργασία, που θ΄ανακουφίσει λαούς και οικονομίες, από καραντίνες και αντιλαϊκά μέτρα! Δύο ευρώ το Ρώσικο "Σπούτνικ", 70 ευρώ, ανά δόση, το Αμερικανικό εμβόλιο της "Μοντέρνα".
Πόσοι φτωχοί λαοί θα μείνουν στο περιθώριο της ζήτησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση