GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γώγος: Αν συνεχίσουν να μειώνονται τα κρούσματα να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου

Την εκτίμηση ότι αν η τάση αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες συνεχιστεί, τότε μπορούν να ανοίξουν τα σχ...

Την εκτίμηση ότι αν η τάση αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες συνεχιστεί, τότε μπορούν να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου, διατύπωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπή, Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σημειώνεται ότι δύο ακόμα μέλη της Επιτροπής, Νίκος Σύψας και Παναγιώτης Γαργαλιάνος, είχαν ταχθεί υπέρ της έναρξης της σχολικής χρονιάς στις 7 Σεπτεμβρίου.
Από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως διαβεβαίωσε ότι είναι όλα έτοιμα για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία και πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που έχουν υποδείξει οι ειδικοί. Στο ερώτημα εάν θα ανοίξουν δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια την ίδια ημερομηνία, η κ. Κεραμέως απάντησε ότι η απόφαση που έχει ληφθεί είναι για ταυτόχρονο άνοιγμα σε όλες τις βαθμίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση