GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Big Brother - Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν θα πάω στην πρεμιέρα του Χάρη

“Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη και πάρα πολύ χαρούμενη για τον Χάρη και πιστεύω, όχι γιατί είναι άνδρας μου, αλλά θα πάει πολύ καλά”, είπε η ...

“Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη και πάρα πολύ χαρούμενη για τον Χάρη και πιστεύω, όχι γιατί είναι άνδρας μου, αλλά θα πάει πολύ καλά”, είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τον σύζυγό της ο οποίος θα παρουσιάσει το Big Brother.
“Πιστεύω ότι είναι σε ένα περιβάλλον που τον έχουν αγκαλιάσει. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ όμορφα και ευτυχισμένος και μαζί του και εγώ. Ανυπομονώ να τον δω και τηλεοπτικά”, ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα ON time.
Όπως αποκάλυψε αν και ο Χάρης Βαρθακούρης της ζήτησε να είναι δίπλα του στο νέο του ξεκίνημα, λόγω του κορονοϊού θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα από τον καναπέ του σπιτιού τους μαζί με τις κόρες τους. “Δεν θα πάω το Σάββατο εκεί αφού λόγω κορονοϊού θα είναι αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και θα βρίσκονται εκεί οι απολύτως απαραίτητοι. Αν και θέλει πολύ να πάω, προτιμώ να μείνω σπίτι. Η δική μου γνώμη είναι σε αυτό το σημαντικό του βήμα να είναι με τους ανθρώπους του καναλιού και τους συνεργάτες για να μην του αποσπάσω την προσοχή”, σημείωσε και πρόσθεσε:
“Η καρδιά μου, η δική μου και των παιδιών μας, το μυαλό μας, η ψυχή μας και η προσευχή μας θα είναι σαν να είμαστε εκεί... Τα παιδιά μας ανυπομονούν να τον δουν. Τον θαυμάζουν, τον λατρεύουν και θέλουν το καλύτερο για εκείνον όπως και εγώ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση