GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παράθυρο» για αναδρομικά και στους χαμηλοσυνταξιούχους - BINTEO

Ανοίγει "παράθυρο" να δοθούν τα αναδρομικά δώρων και επικουρικών σε 1,5 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχους που είχαν εξαιρεθεί στην προη...

Ανοίγει "παράθυρο" να δοθούν τα αναδρομικά δώρων και επικουρικών σε 1,5 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχους που είχαν εξαιρεθεί στην προηγούμενη φάση. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Open, "στην προσφυγή του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα αναδρομικά ειδικά των δώρων και των επικουρικών συντάξεων που έχουν εξαιρεθεί από το πακέτο των επιστροφών, με νέα πιλοτική δίκη σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας, με στόχο να μην υπάρχει καμία νομική αμφισβήτηση και να ξεκαθαριστεί το θέμα το οποίο αφορά 2,5 εκατ. συνταξιούχους συνολικά, εκ των οποίων περίπου 1,5 εκατ. είχαν εξαιρεθεί από τις επιστροφές, καθώς είχαν εξαιρεθεί τα δώρα και τα αναδρομικά των δώρων και των επικουρικών".
"Έτσι λοιπόν σχεδιάζεται νέα πιλοτική δίκη, νέα προσφυγή στο ΣτΕ και με αυτήν τη νέα προσφυγή και τη νέα πιλοτική δίκη θα μπορούσε να ανοίξει παράθυρο για πιθανές επιστροφές αναδρομικών και σε χαμηλοσυνταξιούχους ανάλογα φυσικά με την έκβαση της πιλοτικής δίκης και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας διότι η εξαίρεση των δώρων και των επικουρικών συντάξεων από το πακέτο επιστροφών εξαίρεσε όλους τους συνταξιούχους που είχαν άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης κάτω από 1.000 ευρώ το 2012 από το πακέτο των αναδρομικών", προστίθεται στο ρεπορτάζ.
Υπενθυμίζεται πως με πρόσφατη διάταξη που ψηφίστηκε τον Ιούλιο δίνονται τα αναδρομικά των κύριων συντάξεων, αλλά καλούνται οι συνταξιούχοι που θα τα λάβουν να παραιτηθούν από οποιαδήποτε διεκδίκηση.

1 σχόλιο

  1. Με Βρουτση,Πατεληκαι Κουλη αυτοκρατορα,οχιΣτΕ ουτε το Θεο λογαριαζουν.[ο Μωυσης δε συμμορφωνεται προς εντολας.Προοδος μαγκα μου].

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση