GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύψας: Δεν είναι σίγουρο ότι τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά όλον τον χειμώνα - BINTEO

Το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κλείσουν ξανά τα σχολεία τον χειμώνα έθεσε για πρώτη φορά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας μιλώντας ...

Το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κλείσουν ξανά τα σχολεία τον χειμώνα έθεσε για πρώτη φορά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Ο καθηγητής τόνισε πως η άποψή του είναι ότι τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου, καθώς όπως είπε, πρέπει οι μαθητές να κερδίσουν χρόνο σε περίπτωση που τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο χρειαστεί να ξανακλείσουν τα σχολεία, αν αυξηθούν πολύ τα κρούσματα.
«Δεν ξέρουμε αν θα κρατήσουμε τα σχολεία ανοιχτά όλον τον χειμώνα, καθώς δεν ξέρουμε ποια θα είναι η δύναμη της πανδημίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σύψας.
Αναφορικά με τη διχογνωμία μεταξύ των επιστημόνων σχετικά με το αν πρέπει να «σπάσουν» τα τμήματα ώστε να είναι λιγότεροι μαθητές, υπογράμμισε ότι «εάν η πολιτεία έχει την δυνατότητα να κάνει μικρότερα τμήματα, να τα κάνει. Αν δε γίνεται, να πάνε στο σχολείο 25 μαθητές ανά τάξη, αλλά με μάσκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση