GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Θετικός στον κορονοϊό ο πρώην "τσάρος" της τουρκικής οικονομίας Αλί Μπαμπατζάν

Ο πρώην τσάρος της τουρκικής οικονομίας, σήμερα αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης Κόμμα της Δημοκρατίας και της Προόδου, Deva ( «φά...

Ο πρώην τσάρος της τουρκικής οικονομίας, σήμερα αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης Κόμμα της Δημοκρατίας και της Προόδου, Deva ( «φάρμακο»), ο Αλί Μπαμπατζάν, γνωστοποίησε σήμερα ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, σε μια ακόμη περίπτωση Τούρκου διακεκριμένου πολιτικού που μολύνθηκε με την COVID-19.
Ο Μπαμπατζάν, 53 ετών, επίσης πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, παραιτήθηκε από το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης AKP του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον περασμένο Ιούλιο για «βαθιές διαφορές» για την κατεύθυνση του κόμματος, το οποίο βοήθησε να ιδρυθεί. Τον Μάρτιο ίδρυσε το δικό του αντίπαλο πολιτικό κόμμα το Deva.
«Μόλις έμαθα ότι το αποτέλεσμα του τεστ COVID-19 είναι θετικό. Ευτυχώς, είμαι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να παραμείνω σε καραντίνα με την οικογένειά μου για κάποιο χρονικό διάστημα. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου από το σπίτι», είπε ο Μπαμπατζάν με ανάρτησή στο twitter.
Ο ημερήσιος αριθμός των νέων κρουσμάτων του ιού στην χώρα αυξάνεται τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα, ο αριθμός των νέων μολύνσεων αυξήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από τα μέσα Ιουνίου, φτάνοντας τα 1.502.
Περισσότεροι από 261.000 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό στην Τουρκία σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ενώ 6.193 άνθρωποι έχουν πεθάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση