GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πράσινος" για τα επόμενα χρόνια ο Μακέντα

Πλήρης ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Φεντερίκο Μακεντα στον Παναθηναϊκό, μιας και η διοίκηση του συλλόγου κάτω από άκρα μυστικότητα...

Πλήρης ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Φεντερίκο Μακεντα στον Παναθηναϊκό, μιας και η διοίκηση του συλλόγου κάτω από άκρα μυστικότητα εξασφάλισε την επέκταση του συμβολαίου του Ιταλού επιθετικού, που θα συνεχίζει να φοράει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια.
Οι "πράσινοι" έκαναν κίνηση-ματ με τον Μακέντα, το συμβόλαιο του οποίου τελείωνε το καλοκαίρι του 2021 και μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού.
Πλην όμως, η επιθυμία τόσο ίδιου ρου ποδοσφαιριστή, του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου όσο και του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα και του προπονητή Ντάνι Πογιάτος έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα, με τις επαφές να κορυφώνονται το τελευταίο 24ωρο χωρίς την παραμικρή διαρροή,. μέχρι που την Πέμπτη φτάσαμε στην οριστική συμφωνία με τις υπογραφές να αναμένονται άμεσα.
Είναι χαρακτηριστικό δε ότι ο ίδιος ο Μακέντα μετά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί, μιλώντας σε συμπαίκτες του υπογράμμισε ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς έγινε ανατροπή στην υπόθεσή του και συμφώνησε με τους "πράσινους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση