GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατρός του ΑΧΕΠΑ με κορονοϊό: Θα ήμουν χαζός να μην φοβάμαι τον ιό - ΒΙΝΤΕΟ

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες ημέρες δεν θα δέχεται νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, καθώς ...

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες ημέρες δεν θα δέχεται νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία απολύμανσης, μετά τα 14 θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Α' Παθολογικής κλινικής.
Ο υπεύθυνος του τμήματος Λοιμωξιολογίας Α' Παθολογικής του ΑΧΕΠΑ, κ. Συμεών Μεταλλίδης, ο οποίος είναι ένας από τους γιατρούς που βρέθηκε θετικός, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, και ανέφερε πως κανείς από το προσωπικό του ΑΧΕΠΑ δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα και εντοπίστηκαν κατά τη διαδικασία ιχνηλατίσεως.
"Αν δε φοβόμουν τον ιό θα ήμουνα χαζός" ανέφερε ο κ. Μεταλλίδης, τονίζοντας ότι "με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας είναι λογικό να φοβόμαστε".
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση