GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο "πλήγμα" για τον Μπολσονάρου - Θετικός στον κορονοϊό ο μεγαλύτερος γιος του

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο μεγαλύτερος γιος του Βραζιλιάνου προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου, γερουσιαστής Φλάβιο Μπολσονάρου, σύμφωνα ...

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο μεγαλύτερος γιος του Βραζιλιάνου προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου, γερουσιαστής Φλάβιο Μπολσονάρου, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του γερουσιαστή.
Ο Φλάβιο δεν έχει συμπτώματα της COVID-19 και βρίσκεται στο σπίτι του, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι άρχισε να παίρνει χλωροκίνη και αζιθρομυκίνη ως μέρος της θεραπείας κατά του ιού.
Ο πρόεδρος Μπολσονάρου είναι μεγάλος υποστηρικτής της χλωροκίνης, ενός φαρμάκου κατά της ελονοσίας, παρά την έλλειψη ισχυρών ενδείξεων για την αποτελεσματικότητά της κατά της ασθένειας του κορονοϊού. Ο ίδιος ο Μπολσονάρου μολύνθηκε με τον ιό, καθώς και η σύζυγός του Μισέλ και ο μικρότερος γιος του, Ζαΐχ Ρενάν.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση