GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρβιτσιώτης: Περιμένουμε την καταδίκη της Τουρκίας από το συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. - ΒΙΝΤΕΟ

Την καταδίκη της Τουρκίας στο αυριανό συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. περιμένει η χώρα μας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπου...

Την καταδίκη της Τουρκίας στο αυριανό συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. περιμένει η χώρα μας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών , Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

"Αυτό το οποίο περιμένουμε είναι να εκφραστεί από την Ε.Ε η γνωστή της θέση: ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου και η καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας και συμπεριφοράς" είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Βαρβιτσιώτης. Πρόσθεσε δε ότι Ελλάδα ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση έμπρακτη αλληλεγγύη!

Σημείωσε ότι η χώρα μας χτίζει όλες τις δυνατές συμμαχίες και πρόσθεσε: “Η Ελλάδα μπορεί να διαπραγματεύεται και να φέρνει αποτελέσματα. Κάνουμε σαφές ότι η Ελλάδα κάθεται στο τραπέζι για να διαπραγματευτεί και να βρεθεί κοινός τόπος”. Για τη συνομιλία Μητσοτάκη – Μέρκελ, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός εξέθεσε τις ελληνικές θέσεις, δηλαδή ότι η Ελλάδα δέχεται μια προκλητική συμπεριφορά από πλευράς της Τουρκίας και ότι δεν μπορεί να γίνει διάλογος με την απειλή κανονιοφόρων.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση